Over mij

GZ-psycholoog én moeder

Ik ben Dorien Yassa, 35 jaar en moeder van twee jonge kinderen.

Ik heb ruim 10 jaar ervaring als GZ-psycholoog en ben gespecialiseerd in het behandelen van psychische klachten rondom zwangerschap, geboorte en de eerste jaren van het moederschap.

Ik heb de afgelopen jaren al veel vrouwen mogen behandelen om meer rust en vertrouwen te ervaren in het (aankomend) moederschap. Ik ben analytisch, oprecht en recht door zee en help je graag weer op weg als het even niet meer lukt.

 

Mom & Mind - Dorien Yassa

Mijn doel

Het is mijn doel om deskundige psychologische zorg te bieden met oprechte aandacht, specifiek gericht op jou als (aanstaande) moeder. Ik werk in een kleinschalige praktijk waarbij ik echt betrokken ben bij jou als persoon. 

Ik vind het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen als GZ-psycholoog en volg daarom regelmatig bijscholing, waaronder schematherapie, verdiepingscursus EMDR, Acceptance and Commitment therapie (ACT) en Kortdurende psychotherapie (KOP). 

Daarnaast participeer ik in de regio in verschillende intervisiegroepen en ben ik lid Landelijke Vereniging voor Psychologen (LVvP).

Kennismaken?

Wil je meer weten over wat Psychologenpraktijk Mom & Mind te bieden heeft en wat ik voor jou kan betekenen? Neem vrijblijvend contact op om te kijken of wij een goede match zijn.